Header Ads

Így játssz új játékokkal kevés pénzért

Mondanunk sem kell, hogy most nagyon felugrottak az árak a hardverek terén, és így nehéz kevés pénzből elérni azt, hogy új játékokkal tudjunk játszani, viszont van egy lehetőség, hogy viszonylag olcsóbban tudjatok játszani.

Konzol vásárlása egy jó alternatív lehetőség

A konzolban az a legjobb, hogy nem kell figyelni, hogy ez a játék vajon elfut-e? Továbbá az is pozitív dolog, hogy arra sem kell figyelni, hogy működésre bírd a masinát, csak annyi, hogy kábelezitek a megjelenítővel, illetve adtok neki áramellátást, és működik, ellenben a pc-nél oprendszerezés, és driverezések vannak. Ez különösen jól jön azoknak, akik nem értenek annyira a számítástechnikához. Persze hátránya is van, hogy sokkal kevesebb lehetőséget tudunk egy adott konzolon elvégezni, de akik nem akarnak többet a videojátékok futtatásánál, azoknak jól tud jönni.

Ár értékben is kiemelkedő

Egy új számítógép esetében a hardverek összesége elérheti akár a 500 ezret is, de ha konzolt vásároltok, akkor megúszhatjátok ezt 200 ezerből is esetlegesen egy PS5, vagy egy Series X már kapható is, ha jó helyen nézelődtök. Ha pedig nem szükséges a 4k futtatása, és elég a 1440p felbontás, akkor már 120 ezerből is kitudja futni egy Series S, vagy olcsóbban.

Használtan megéri venni?

Érdemes körültekintőnek lenni, ajánlatos vállalatoktól vásárolni elsősorban, akik pozitív értékelést kapnak. Ha pedig magánszemélytől vásároltok, akkor érdemes fizikálisan is megtekinteni, hogy milyen is a masina.